Moderne Franse keuken in hartje Antwerpen!

 
 

Brasseurs: een moderne, creatieve keuken in een joviale sfeer

 

Welkom bij restaurant Brasseurs in Antwerpen! Vlak naast het oude justitiepaleis aan de Britselei staat ons professionele team al zo’n kwart eeuw voor u klaar. Ontdek ons tijdloze interieur in de stijl van een typisch Parijse brasserie en geniet van onze professionele, persoonlijke en ontspannen bediening. Het maakt niet uit hoe druk het is, bij ons staat u als klant altijd centraal.

 

 

Kom genieten van onze oerdegelijke keuken met Belgisch-Franse en zuiders georiënteerde gerechten. Onze goed verzorgde kaart biedt u een zalige keuze aan verleidelijke voor- en nagerechten, verrassende salades, kwalitatieve schotels met vlees, vis en schaaldieren of verse pasta’s. Daarnaast is er een kaart met suggesties en seizoensgebonden specialiteiten.

Contacteer ons voor meer informatie of om te reserveren.

Laat u verrassen door onze gevarieerde wijnkaart en lekkere suggestiewijnen, zowel per glas als per fles verkrijgbaar. Door de variatie en prijs heeft wijnmagazine Vino! Brasseurs tot "Fair Wine Restaurant" verkozen, ook dankzij onze "bring your own wine"-optie.

 

 

U bent bij Brasseurs welkom op weekdagen vanaf 11.00 uur en in het weekend en op feestdagen vanaf 18.00 uur. Wij accepteren American Express, Diners Club, Master Card, Visa en natuurlijk contant geld. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en ‘s zomers kunt u op ons ruime terras tot laat in de avond genieten van de zon.

 

 

Kom genieten in Brasseurs, altijd een betrouwbare keuze!